Wij hebben diverse arrangementen waar je uit kunt kiezen.

Bij de arrangementen zonder drinken, worden de genuttigde drankjes los berekend.

Bij de all-in arrangementen met onbeperkt frisdrank, tapbier en wijn*, betaal je 1 prijs en kun je gedurende het arrangement 2 of 4 uur onbeperkt drinken.

Voor een receptie is er een 2-uurs arrangement met hapjes en voor een feestje is er keuze uit diverse 4-uurs arrangementen met hapjes of buffet.

Bekijk onze prijslijst Arrangementen voor de arrangementen zonder drankjes of lees hieronder meer over onze all-in arrangementen:

Bladloper

Drankjes kunnen aan de bar worden afgehaald. Wil je liever bediening aan tafel, dan worden er bladlopers ingezet. Aantal bladlopers is afhankelijk van de grootte van de groep. Meerprijs is € 50,- per bladloper.

Extra opties

De arrangementen kunnen uitgebreid worden met een ijsbuffet na afloop, extra hapjes of als afsluiting bijvoorbeeld een broodje met beenham.

Daarnaast is het ook mogelijk om een gezellig themafeest erbij te boeken. Tijdens zo’n themafeest worden er spelletjes gespeeld, zoals Oud-Hollandse spellen of een muziek bingo. Een pubquiz is ook erg leuk voor familiefeesten en buurtfeesten.

Liever iets actiefs? Ga dan op pad met het Spel zonder Grenzen of de Knapzaktocht.

Je leest hier meer over:

Extra wensen?

De arrangementen kunnen op maat en naar wens besproken worden. Vraag naar de mogelijkheden.