Iets te organiseren?

Wie iets te organiseren heeft, vindt in dorpshuis ’t Haarschut een prima locatie. Bruiloft, verjaardag, buurtfeest, reünie, familiedag, bedrijfsfeest, workshop, voor elk evenement is het dorpshuis geschikt.

Zalen:
Er zijn verschillende zalen beschikbaar, variërend in grootte en sfeer.  Een klein familiefeest kan gezellig gehouden worden in ons café. Voor de grotere bruiloften en verjaardagen is de grote zaal met bar een goede uitkomst.

Meer informatie over onze zalen.

Horeca:
Koffietafels en eenvoudige maaltijden worden in eigen huis bereid. De bereiding van buffetten en dergelijke gebeurt door goede restaurants uit de omgeving.

Het dorpshuis beschikt over 2 bars en over een volledige vergunning om alcoholische en niet-alcoholische dranken te schenken.

Buffetten:
U hebt de keuze uit verschillende soorten buffetten.
Bijvoorbeeld een warm en koud buffet, een hapjesbuffet, een stamppotbuffet, of een chinees buffet en allen eventueel in combinatie met een ijsbuffet als afsluiter.

Lees hier meer informatie over onze :

Activiteiten/Thema’s:
Dorpshuis ’t Haarschut biedt u de mogelijkheid om uw feest uit te breiden met één van de thema-activiteiten, zoals een spooktocht, pubquiz, knapzaktocht, spel zonder grenzen, oud Hollandse spellen, jeu de boules competitie of een middeleeuws feest.

Meer informatie hierover leest u onder het kopje themafeesten.

Muziek:
Het Dorpshuis beschikt over een muziekcomputer die gebruikt wordt bij de feestjes. Wilt u liever live muziek of een dj? Dat kan natuurlijk ook. Onze huis-dj Napoli Music verzorgt graag de muzikale ondersteuning.